Praktijk MtoB

Voor herstel en vitaliteit

Profiel 2022 Monique Baak

MtoB is een praktijk voor geneeskunde op natuurlijke basis in Dronten. Ik probeer niet alleen uw klacht of ziekte te verhelpen, we sporen ook samen met u de oorzaak hiervan op en herstellen de balans in het lichaam. Met voedings-/leefstijl-/bewegingsadvies, coaching, supplementen en/ of massage krijgt én behoudt u meer controle over uw gezondheid. Daarnaast bied ik Bowen Techniek  die het zelf-herstellend vermogen van uw lichaam stimuleert, voor het beste resultaat op lange termijn.

Uit eigen ervaring  heb ik gemerkt wat de verandering van voeding/lifestyle/beweging en de Bowen Techniek kan betekenen voor je lichaam en geest: energie / slapen / spijsvertering / stemming enz. liften hier allemaal in mee…….prachtig vind ik het om te zien hoe dit de kwaliteit van het leven kan verbeteren waardoor je meer kan genieten……..je bent het waard om weer te worden die je bent, ….MtoB, om te zijn wie je bent …!!!

“Ik zet graag mijn expertise in om gemotiveerde mensen te begeleiden naar een duurzame gezonde leefstijl en meer vitaliteit.”

Tarieven en vergoedingen

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G., bij een aanvullende zorgverzekering vergoeden de meeste zorgverzekeraars geheel/gedeeltelijk volgens de polisvoorwaarden. De behandelingen vallen onder Alternatieve Geneeswijzen. Voorgeschreven supplementen vallen niet onder de vergoeding. Voor kosten die vallen onder de aanvullende verzekering hoeft niet de Eigen Bijdrage te worden aangesproken.

(De V.B.A.G. is aangesloten bij Koepelvereniging R.B.C.Z.)

Orthomolecue Behandeling /K-PNI komt voor vergoeding in aanmerking, op basis van inschrijving VBAG

(K-PNI valt onder (Integrale) Orthomoleculaire Behandeling )

De overige aangeboden therapievormen kunnen worden geïntegreerd in een natuurgeneeskundig consult

Tarieven

20 minuten € 32,50
30 minuten € 45,-
45 minuten € 65,-
< 60 minuten € 77,50
> 60 minuten € 90
90 minuten € 130-